Festfyrværkeri til galla og skolefester.

I løbet af skoleåret er der mange arrangementer, nogle af de største er typisk galla og skolefesterne.

Begge fester er typisk noget eleverne altid vil se tilbage på, så hvorfor ikke gøre lidt ekstra ud af disse fester?

I de senere år er flere efterskoler og gymnasier begyndt at gøre det til en tradition at markere deres store fester med et flot festfyrværkeri til galla.

Det er noget eleverne kan se tilbage på og snakke om efterfølgende og alle festfyrværkerier der afskydes af en professionel fyrværker, vil med garanti imponere de fleste.

Ved langt de fleste fyrværkerishows er det muligt for den enkelte arrangør selv at komme med ønsker til fyrværkerishowet, skal det f.eks være et elegant show med masser af sølv og guld? Eller måske et festligt fyrværkerishow masser af farver? – måske en kombination af disse?

Mulighederne er mange og enhver festfyrværker vil med glæde hjælpe dig med at sammensætte det perfekte show til dit arrangement – alternativt kan du give fyrværkeren frit spil og lade ham lave det show han mener passer bedst til jeres arrangement.

Fyrværkerishows varer typisk mellem 3 og 15 minutter, varigheden afhænger for det meste af budget og tempoet på showet, nogle gange hvis der benyttes nogle specielle effekter kan det også gøre showet enten langsommere eller hurtigere.

Vi anbefaler til de fleste arrangementer hvor showet blot indgår som underholdning, typisk en længde på 5 til 7 minutter.

Mange tror at det kræver utroligt meget plads at kunne afskyde et festfyrværkeri, men faktisk kræver det for det meste kun 25 til 50 meters afstand til publikum. Ved større show er det dog en fordel med lidt mere plads.

Når først i har bestemt jer for at få afskudt et festfyrværkeri til jeres arrangement er det bare at kontakte en professionel fyrværker, han kan klare alt det praktiske, lige fra ansøgning ved myndighederne til oprydningen efter endt afskydning.

Op til nytår er det også muligt at bestille en professionel fyrværkerimester til at komme og undervise eleverne i sikker brug af fyrværkeri, typisk vil undervisningen tage udgangspunkt i sikkerhedsstyrelsens undervisningsmateriale og samtidig vil fyrværkeren naturligvis også dele ud af egne erfaringer, ligesom der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til fyrværkeren.

Sikkerhedsstyrelsen tilbyder undervisningsmateriale op til 10. klasse, men det vil være muligt at tilpasse undervisningen så den er aktuel for alle aldersgrupper.

Undervisningen kan ske både som ren teori eller som en blanding af teori og praktisk undervisning i form af demonstration udført af fyrværkeren.

Al undervisning tager udgangspunkt i korrekt brug af fyrværkeri samt fortælling om risiciene i forbindelse med brug.

Professionelle fyrværkere har mulighed for at benytte fyrværkeri året rundt ved at indhente tilladelse fra myndighederne. Private kan udelukkende benytte fyrværkeri mellem d. 27. december og 1. januar.