Giv en au pair og dine børn en oplevelse for livet

Har du travlt og har brug for hjælp derhjemme? Det kan være til at hente børnene fra skole eller til at gøre rent. Hvis det er tilfældet, så har du nok overvejet at anskaffe dig en au pair. En au pair er nemlig en sikker og forholdsvis billig måde at få hjælp til børn og mere. Det har længe været en populær løsning når begge forældre har fuldtidsarbejde og ikke ønsker, at børnene skal bruge deres dage fanget på institutioner. Her kan du læse mere om, hvorfor du bør overveje at anskaffe dig en au pair – for din og dine børns skyld.

Få god hjælp til hus og børn

Som au pair er det primært forventet, at man tager sig af børnepasning. Der er dog også plads til, at din au pair kan ordne let husarbejde såsom rengøring og madlavning. Arbejdsuge og løn er fleksibel og er ofte noget, der bliver udarbejdet i fællesskab. Du kan læse mere om, hvad der er af muligheder på https://www.aufini.com/dk/. Her kan du se de forskellige au pair profiler, og du har mulighed for at oprette din egen profil som familie. På den måde kan du både have mulighed for at søge din egen au pair, men også for at blive søgt af au pairs, der ønsker jer som familie.

Din au pair bliver hurtigt en del af familien

Selvom din au pair kommer til jer for at arbejde, og selvom hun får løn, så vil du hurtigt mærke, at din au pair bliver en del af familien. Det kommer naturligvis an på, hvor lang tid, I har jeres au pair boende. Ansættelsen ligger ofte mellem 3 mdr. og et år, men det er op til jer og jeres ønskede au pair. I vil dog blive overrasket over, hvor lidt der skal til for at føle sig knyttede til hinanden. At have en au pair er ofte en oplevelse for livet, da både du og dine børn vil få et særligt forhold til jeres au pair.

Mulighed for at dele hinandens sprog og kultur

En vigtig fordel ved at have en au pair er muligheden for at dele hinandens sprog og kultur. Hvis du ønsker, at dine børn skal lære et nyt sprog, så kan en au pair være den perfekte mulighed for det. Vælg f.eks. en fransk au pair, hvis du gerne vil have din børn til at lære fransk. Du vil opdage, at din au pair er lige så interesseret i at lære fra jer. Tag hende gerne med ud at opleve den danske kultur, natur og historie.