Storbyferie med familien i London

London er den perfekte feriedestination for en familie. Der er en masse at tage sig til og noget for alle aldersgrupper. Selvom hotel kan være en smule dyrt i London, er flyene rigtig billige. Prisen for mad er heller ikke slem. Desuden er der mange gratis ting i London, og med pundets faldende værdi behøver en storbyferie i London slet ikke være så dyr, som man umiddelbart ellers går og tror. Her er en mini-guide til, hvad man som familie kan tage sig til i London.

Turist i London

Man kan ikke undgå en omgang shopping, når man er på storbyferie i London. Byen er nemlig kendt for sine fantastiske shopping muligheder. Den mest populære er naturligvis Oxford Street. Gaden ligger i midten af byen og kan nemt tilgås via ’the tube’. Det er en af Europas travleste gader, og det er bestemt ikke uden grund. Der er så mange butikker, at det ville være umuligt at besøge dem alle. Andre shoppingmuligheder er Bond Street med luksuriøse butikker eller Westfield shopping center.

Hvis man gerne vil opleve lidt kultur og en anderledes form for butikker, skal man besøge Camden Town og Market. Det lidt alternative og rå område tiltrækker mange forskellige typer af besøgene. Man vil ikke kunne finde de typiske kædebutikker men i stedet boder, som sælger alt fra mad til kunst. Det er utrolig spændende at besøge som turist, da man virkelig får et indblik i alternative kulturer i London såsom punkere.

Kulturelle aktiviteter

Natural History Museum. Her kan man se forskellige genstande fra for eksempel botanik eller zoologi. Det kan måske lyde en smule kedeligt, men det er det virkelig ikke. Museet formår at præsentere det hele på en spændende og interaktiv måde. Desuden er bygning i sig selv også meget speciel. Den bliver tit omtalt som ’naturhistoriens katedral’.

WestEnd. Hvis man bare er en smule interesseret i teater og musik, skal man et smut forbi West End. Her vises der nemlig et væld af forskellige musical, så der er noget til enhver smag.

London Eye er den perfekte familieaktivitet, når man har brug for at slappe lidt af. Pariserhjulet er 135 meter højt, så det er noget af en udsigt af London, som man har. En tur i London Eye tager 28 minutter, så der er rigeligt af tid til at nyde udsigten og hvile de trætte fødder.