Flotte studenterkjoler til dimissionen

Hvis du er en af årets mange hårdtarbejdende kvindelige studenter, så skal du selvfølgelig have anskaffet dig en flot studenterkjole. I Danmark er der tradition for at studenterkjoler er hvide, hvorfor en hvid kjole er det oplagte valg. Nogle er også begyndt at bruge blå og røde kjoler som passer til deres hue. Er du den traditionelle type, er det dog den hvide du bør gå med.

Heldigvis har du et stort udvalg af flotte hvide kjoler du kan bruge til dimissionen. De fleste tøjbutikker som sælger kjoler, er nemlig bevidste om, at det er lige netop den type kjoler som studinerne køber. Derfor vil du opleve at det er nemt at finde den helt rigtige studenterkjole som passer lige nøjagtig til din tøjstil og smag. Du finder også kjolerne i stort set alle prisklasser. Så om du har sparet tusindvis af kroner på til at købe den helt perfekte kjole, eller du vil finde en billig en du kan betale med sin SU, vil du kunne finde en kjole der passer til dig budget. De fås typisk helt ned til omkring 200 kr. og opefter.

 

De forskellige typer studenterkjoler

Der findes en del forskellige typer studenterkjoler. Ofte er de hvide, og omkring knæhøjden i længden. Nogle er lidt længere, mens andre er en smule kortere. Et populært valg er de klassiske studenterkjoler, som ikke sidder for tæt, men stadig har en god pasform. De har ofte blonder, og er med ærmer. Mange bruger ikke kun studenterkjolerne til dimission, men også til studenterugen hvis der ofte bliver festet igennem. Derfor er de moderne studenterkjoler ofte en god kombination af en elegant og klassisk kjole, dog med et lidt mere fancy udtryk. Det kan f.eks. være den er lidt kortere eller lidt mere tætsiddende. Dertil er nogle også uden ærmer, og nogle med åben ryg. Der findes efterhånden rigtig mange typer studenterkjoler, og de som er en kombination af en elegant klassisk kjole, og er fest kjole, bliver mere og mere populære hos de danske studiner.

 

Det kan du bruge din studenterkjole til

De moderne studenterkjoler kan ikke kun bruges til dimissionen, men som sagt også til studenterugen og hvad der hører til her. Det er bl.a. studenterkørsel og diverse fester. Dertil vælger mange også at købe en mere casual kjole, som ligeledes kan bruges til anledninger, som ikke nødvendigvis er tilknyttet det at blive student. Disse kjoler kan bruges som en helt almindelig hvid kjole, f.eks. til en sommerfest eller anden afslappet lejlighed, hvor man gerne vil have lidt finere tøj på end normalt. På den måde bruger du heller ikke penge på en kjole som kun bliver brugt en gang, men som derimod kan bruges adskillige gange.