En ballonmand er god til at hygge med børnene til fødselsdagen

En ballonmand er god til at hygge med børnene til fødselsdagen

Hvis du har et barn med en fødselsdag lige rundt om hjørnet, så har du sikkert overvejet om der skal holdes fødselsdag for barnets klasse og hvordan sådan en fest kommer til at foregå. Når det kommer til børnefødselsdage er det vigtigt, at man holder børnene glade og aktive, og det kan man gøre på mange forskellige måder. En af de klassiske aktiviteter til en børnefødselsdag er skattejagten, men ofte dør festen når skatten er fundet og børnene har fået slik. Hvis du vil have en aktivitet der holder børnene glade og aktive efter skattejagten, så kan du med fordel hyre en ballonmand til at slutte festen af med. Så kan børnene gå glade fra festen med en ballonhund eller et svær i hånden og fortælle deres forældre om hvor god en fest de har haft.

Hvad er en ballonmand?

En ballonmand er i al sin enkelthed en mand der kommer ud til festen eller børnefødselsdagen og hygger med børnene. Personen er specialist i balloner og kan lave alverdens figurer og ting med lange balloner. Børnene kan komme over til ham få alt fra en hund til en blomst til et svær i alle mulige farver. Det er lidt ligesom en klovn, der er god til at hygge med børnene og holde dem aktive, så de ikke keder sig. Derudover giver det dig en mulighed for at rydde lidt op festen og få et lidt større overblik.

Ofte kan ballonmanden meget mere end kun at lave balloner, selvom det er deres spidskompetence. De laver også ofte ansigtsmaling eller workshops hvor børnene selv kan lære at puste balloner op og forme sjove figurer med dem. Det er altså en sjov og hyggelig aktivitet der er perfekt til børnefødselsdagen med mange børn. Med en ballonmand er du garanteret, at dit barn bliver populær blandt de andre børn og får en helt perfekt dag de sent vil glemme.

Hvad koster en det?

Prisen på ballonmænd varierer alt efter hvilke aktiviteter du ønsker at ballonmanden skal lave. Hvis du bare gerne vil have en person der hygger med børnene ved at puste balloner op og forme sjove figurer, så koster det cirka 1.000 kroner for en time. Selvom det kan lyde dyrt, så er det en lille pris at betale for at dit barn får en god fødselsdag med sine venner. Hvis du vil have mere en bare balloner, som for eksempel ansigtsmaling eller workshop hvor børnene selv kan lære at lave balloner, koster det 1400 kroner for halvanden time. Så selvom det er lidt dyrere så får man også en halv time mere med i prisen. Hvis man vil have at ballonmanden skal være der længere, så kan man naturligvis også få lov til at hyre ballonmanden for længere perioder.

Det er også muligt at hyre en ballonmand til at lave en workshop for voksne, hvor det er de voksne der lærer at puste balloner op og lave figurer. Så kan du selv underholde børnene til den næste børnefødselsdag.