Fantastiske jobs og forretningsidéer for unge

Hvis du har planlagt at starte din egen lille forretning, eller bare tjene lidt ved siden af, mens du går i skole, er denne artikel for dig.

 

Her er en liste over gode forretningsideer for unge:

 

Mad service personale

En tjener/servitrice vil arbejde i en restaurant for at sikre, at sultne gæster bliver tilfredse. Dit barn kommer til at servere mad, drikkevarer og rengøring, tage imod reservationer og meget mere.

 

Nogle restauranter tager kundeservice meget seriøst, så træningen og den stress, der er forbundet med denne branche, kan variere meget. Man er forpligtet til at arbejde på skift, så man kan undgå sammenstød mellem sine arbejdstimer med skolen. Jobbet er dog ret anstrengende, da det kræver lange timers stående.

Kæledyr

Her er et par måder, hvorpå man kan bruge tid med eller hjælpe dyr og tjene nogle penge.

 

Følgende er en liste over måder, hvorpå alle, der elsker dyr, kan tjene penge:

 

  • Træning af hunde: Hvis i har egen hund og har trænet ham eller hende med succes, kan dit barn tilbyde at undervise andre kæledyrsejere.
  • Poopscooper til hunde: Nogle ejere lader deres hunde løbe frit i deres gårdhaver og vil gerne betale for, at en anden kan rydde op.
  • Fremstilling af kattelegetøj: Katte elsker at jagte legetøjsmus eller løbe efter et bånd. Kattelegetøj er ret nemt at lave, hvis man har evner til at sy og lave.
  • Bagning af hundegodbidder: At sælge hundegodbidder kunne være den perfekte forretning, hvis du også godt kan lide at bage.
  • Kæledyrspasning: Lad dine naboer og lokalsamfund vide, at dit barn er i stand til at passe deres kæledyr, når de tager på ferie.

Undervis i musiktimer

At undervise i klaver (eller guitar eller violin eller sang) lektioner er en veletableret måde for at tjene lidt ekstra penge.

 

Mens man kan undervise i musiktimer personligt, giver social media også mulighed for at markedsføre sine tjenester, man kan endda starte sin egen hjemmeside og undervise i musiktimer online. Køb hjemmeside.

Eventpersonale

Dette er et typisk job for unge på udkig efter en kortvarig stilling med frugtbar belønning og kræver ikke meget erfaring og dygtighed.

 

Generelt kræver en begivenhed som koncerten eller produktlanceringens begivenhed mandskab til supervision, logistik, sikkerhed, stande, indvarsling af gæster og andre jobs. Eventjobbet er dog ret kedeligt, da arrangementerne normalt varer i timevis. Det positive er, at du kan tjene en god timeløn og også nyde arrangementet.

Sælg online

Denne forretningsidé lyder tynd, men det er kun fordi den er vidt åben for fortolkning. Roden til ideen er relateret til ovenstående: Folk handler meget online i disse dage.

 

Hvorfor ikke være den, der sælger dem? Man kan sælge både fra markedspladser, eller egen webshop. Husk dog, at for at lade det til en success forretning, skal man være en konsekvent sælge. Så tænk stort. Køb webshop.

 

Måske kunne man handle i lokale genbrugs- eller antikvitetsbutikker og videresælge varer online? Denne idé kræver kreativitet.

Hvor er det bedste sted at finde job som teenager?

Hvis din teenager har besluttet, at det er tid til at få et job, hvor er det bedste sted at begynde at lede? Mange job er kun for voksne 18 år og derover, og der er en række jobs kun tilgængelige for teenagere med kørekort. Men generelt giver detail- og fødevareindustrien de bedste muligheder for teenagere, der er 14-18-årige.