Gør noget godt for din pengepung og naturen, ved at købe brugt babytøj og børnetøj

Klimaet er ofte et emne som skaber stor debat blandt de fleste mennesker herhjemme i Danmark – Klimakrisen er på programmet rigtig mange steder, hvorfor det også gør det nemmere at træffe det rigtige valg om at genbruge hvad genbruges kan, især babytøj og børnetøj. En af de helt store klimasynder er nemlig den store produktion af babytøj og børnetøj, man siger der ca bliver udledt 15 co2 for hvert kilo tøj der bliver produceret og hvis man ganger du det ud med hvor meget tøj der bliver produceret, så er det meget voldsomme tal. Det kan vi kun gøre noget ved på en måde, og det er at købe og sælge brugt babytøj og brugt børnetøj hos littlerecycle.dk♻️

 

 

Når du vælger at købe brugt baby og- børnetøj hos Littlerecycle, tager du et aktivt valgt om at gøre noget godt for vores alle sammens klima og støtte op om den bæredygtige livsstil, som brager fremad i disse år hos danskerne, det er kun en rigtig god ting, da det ellers vil se rigtig skidt ud for vores planet for de næste som skal bo her efter os, og det er jo vores kære børn. Vi er rigtig mange danskere som allerede har taget genbrug til os – især brugt børnetøj slår i disse år alle rekorder.

Genbrug eller det topmoderne ord “Bæredygtighed” går i al sin enkelthed ud på, at skabe en verden hvor både mennesker og klima har bedst mulige betingelser. Vælger du som forbruger, at købe brugt børnetøj eller brugt babytøj er du samtidig med til at formindske og begrænse forbruget af ressourcer – Kort sagt, du tænker på din egen og ikke mindst dine børns fremtid, når du vælger at genbruge eller købe brugt børnetøj.

Se vores babytøj og børnetøj her: Brugt børnetøj til både piger og drenge 0-14 år – LittleRecycle

Gør noget godt for dig selv og miljøet – Køb genbrugstøj til dine børn♻️

Hos Littlerecycle finder du et stort udvalg af billigt brugt baby og- børnetøj til både drenge og piger i størrelsen 0 -14 år – som i en hvilken som helst anden modebutik vil du som forbruger kunne gå på opdagelse i vores enorme mængder af brugt børnetøj, vi har faktisk mere end +2000 produkter på lager lige nu fra mange forskellige mærker som wheat, adidas, puma, hummel, vrs, H&M og mere end 300 andre mærker, så vi tør godt garantere dig at du kan finde noget der vil passe dit barn hos os.

I vores univers finder du blandt andet et enormt udvalg af børnetøj – du vil hurtigt bemærke, at meget af vores tøj fremstår fuldstændig nyt og ubrugt, hvilket måske syntes underligt når netop vores tøj sælges til langt under 50% af butikspriserne.

5 gode grunde til at købe brugt babytøj og børnetøj

1. Du sparer mange penge

2. Du gør en stor forskel for miljøet

3. Du kan sælge det hos os igen, når det er blevet for småt

4. Du er et godt eksempel for dine børn

5. Du giver dine børn en bedre fremtid