Hvordan kan man få den bedste nydelse, når man skal stimulere sig selv?

Når man skal stimulere sig selv, er der mange forskellige måder at gøre det på. Det er forskelligt fra mand til dame, men det er ens hvorpå hvorfor man vælger at gøre det. Der et behov der skal dækkes, og det er det samme behov for både mænd og kvinder. Det er meget subjektivt, hvis man skal være specifik, og vælge noget der tænder en, men siden behovet er det samme, findes der vejledninger til hvordan man kan dække behovet bedre, og værktøjer til at give en bedre nydelse.

Når man skal onanere, er der for kvinder en masse guides til hvordan man kan få orgasmer mens det for mænd er ikke-eksisterende.

Årsagen til dette, er at det for mænd er meget nemmere at få en orgasme, og for kvinder kan det være svært. Det ligger helt naturligt hos kvinder at det er sværere, men for nogle kvinder er det ikke svært. Mange kvinder bruger redskaber til at hjælpe dem med orgasmer af denne årsag, og det kan være alt fra ting i køleskabet til dildoer og meget andet. Mænd bruger ikke særlig meget værktøj. Alligevel, kan mænd have gavn af en sexdukke, hvorpå de kan placere penis inde i dukken, og opleve en mere realistisk måde at stimulere sig selv på. De får en bedre nydelse ved at gøre dette. Find en sexdukke på mshop

Vælg en sikker løsning som passer dig

Som nævnt tidligere, findes der en masse forskellige værktøjer. Alt fra sexdukker til meget andet kan der gøres brug af. Det er dog det vigtiste man finder noget som passer en selv. Når det kommer tilseksuelle lyster skal man ikke gå på kompromis med hvad man selv ønsker, og udleve de fantasier man end måtte have. Mange mennesker er utilfredse med deres kønsdele. For mænd er der nu kommet penis pumper ud, som rent faktisk virker. Her kan man få forlænget ens penis med 2-3 cm ved at bruge penis pumpen regelmæssigt. En penis pumpe kan  gøre ens penis længere, og får nogle mennesker med meget lille penis giver det en bedre nydelse, fordi man ikke kan onanere særlig godt, hvis den er meget meget lille.

For kvinder, anbefales det at man virkelig tager ved lære af ens egen krop. Den er forskellig fra alle andre, og den stimulis, der tilfredsstiller en selv, er noget man skal kigge efter. Er det hurtige voldsomme bevægelser, korte langsomme bevægelser, kan man tage godt ved lære ved dette. Når man kender sin krop godt, kan man vejlede sin partner, når tiden er til det meget bedre, end at de selv skal gætte sig frem. Det kan være at de har lært nogle teknikker, som fungerede godt for en anden person end en selv.