Køb drikkeflasker af fødevaregodkendt rustfrit stål og slip for plastikplager

I dag er drikkeflasken en vigtig og integreret del af alle børns skolestart. Det er vigtigt at have en drikkeflaske med sig hele tiden, da den er med til at holde dig hydreret i løbet af dagen.

At drikke vand regelmæssigt er nemlig vigtigt for et godt helbred, og en drikkeflaske sikrer, at dig, at dit barn altid har adgang til rent vand.

Der findes mange forskellige typer drikkeflasker på markedet, så det er vigtigt at vælge en, der passer til barnet. Du bør her tænke over, om barnets drikkeflaske er lavet af materiale som er sundt for barnet.

Ikke alle drikkeflasker er lige gode

De fleste af os er godt klar over, at det er skadeligt for vores sundhed at drikke af plastikflasker. BPA, et kemikalie, der findes i mange plasttyper, kan trænge ind i vores kroppe og forårsage en række sundhedsproblemer.

Mange forædlere er imidlertid ikke klar over, at det også er dårligt for deres børns helbred at drikke fra plastikflasker og drikkedunke af plastik. Undersøgelser har vist, at folk, der regelmæssigt drikker fra plastikflasker, er mere tilbøjelige til:

  • At lide af fedme og andre vægtrelaterede problemer.
  • Få gener med allergier
  • Udslæt
  • Og meget andet

Det skyldes at drikke fra plastflasker øger vores eksponering for giftstoffer og kemikalier, som kan forstyrre vores hormoner og stofskifte. Så hvis du ønsker at holde dit barn sund, er det bedst at undgå at lade dem drikke fra plastikflasker helt og holdent.

Men når plastikflasker er udelukket, hvad er alternativet så?

Safe bet: Drikkeflasker af rustfri og fødevare godkendt stål

Den bedste måde at sikre på, at dit barn ikke løber nogen unødig sundhedsrisiko, er at købe en drikkeflaske af rustfrit stål i fødevarekvalitet såsom en Ayaida drikkeflaske.

Disse flasker er fremstillet af materialer af høj kvalitet, som ikke udskiller kemikalier i drikkevandet. De er også designet til at holde dit vand koldt i timevis, hvilket betyder, at dit barn kan holde dig hydreret hele dagen lang.

Desuden er de ekstremt holdbare og kan genbruges i årevis. Så hvis du er på udkig efter en sikker og praktisk måde at drikke vand på til dit barn, er en drikkeflaske i rustfrit stål den rigtige løsning.

Det starter i det små hos de små

Det kan virke skræmmende at skifte til en sundere og mere bæredygtig livsstil, men det behøver ikke at være en alt-eller-intet-situation. Faktisk kan små ændringer i din og dit barns daglige rutine have en stor indvirkning på din generelle sundhed og på klodens sundhed.

Hvis I f.eks. drikker af en drikkeflaske i rustfri stål i stedet for engangsflasker af plastik, kan være med til at reducere jeres eksponering for skadelige kemikalier samt spare hundredvis af kroner hvert år.

Bonus råd

På samme måde kan du som forælder vælge økologiske produkter eller fødevarer fra lokalområdet være med til at reducere dit CO2-fodaftryk og samtidig støtte de lokale landmænd, der dyrker vores fødevarer.

Ved at foretage små ændringer i vores hverdag kan vi i fællesskab gøre en stor forskel for vores planet.