Sjove indslag til konfirmationen

Hvis du planlægger en konfirmationsfest, er der et par ting, du skal huske på for at sikre, at begivenheden bliver en succes. Fra gæstelisten til mad og drikke, her er alt, hvad du skal være opmærksom på.

1. Gæstelisten 

Det første du skal gøre, når du planlægger en konfirmationsfest, er at oprette gæstelisten. Når du har et bekræftet antal gæster, kan du begynde at booke stedet og andre leverandører. Det er vigtigt at få et præcist antal ansatte, så du ikke ender med at betale for mere, end du har brug for. 

2. Mødestedet 

Det næste skridt er at bestille stedet til festen. Hvis du holder en lille sammenkomst, kan du muligvis afholde begivenheden hjemme hos dig selv. Men hvis du forventer et stort antal gæster, skal du finde et sted, med mere plads. Sørg for at booke stedet i god tid, så du kan få den dato og det tidspunkt, du ønsker. 

3. Maden og drikken 

Ingen fest er komplet uden mad og drikke! Når du planlægger menuen, skal du sørge for at tage højde for eventuelle kostrestriktioner, dine gæster måtte have. Du skal også bestemme, hvordan du vil servere maden og drikken. Bliver det et sidde-måltid eller en buffet? Vil der være en åben bar eller bare vin og øl? Det er alle vigtige overvejelser, når det kommer til mad og drikke. 

4. Musikken 

Sidst men ikke mindst, så glem ikke musikken! Musik sætter tonen for enhver begivenhed, så sørg for at vælge noget, der afspejler den stemning, du ønsker til din fest. Du kan hyre en DJ eller et band eller oprette din egen playliste. Bare vær sikker på, at uanset hvilken musik du vælger, er den passende for alle dine gæster. 

5. Dekorationerne

Sidst men ikke mindst, glem ikke dekorationerne! Den rigtige dekoration kan virkelig gøre en begivenhed speciel. Sørg for at vælge varer, der afspejler temaet for din fest. Hvis du går i stå til ideer, er der masser af ressourcer online eller i festbutikker

6. Invitationerne

Sidst men ikke mindst, glem ikke invitationerne! De rigtige invitationer vil sætte tonen for din fest og gøre dine gæster begejstrede for at deltage. Sørg for at vælge et design, der afspejler temaet for dit arrangement. Du kan finde masser af invitationsskabeloner online eller i festbutikker. Se festlig underholdning til årets konfirmation også her og find en der falder i din smag.

 

At planlægge en konfirmationsfest behøver ikke at være stressende! Bare husk på disse fire ting – gæstelisten, mødested, mad og drikke og musik – så er du på vej til at afholde et vellykket arrangement.