Gør du dit barn skoleklar med tasker og penalhuse fra Pokémon

Det er altid en spændende tid, når ens børn skal starte i skole for første gang. Både børn og forældre er ofte spændte – og nok også lidt nervøse  (børnene lidt mere end de voksne J). Måske har I forældre brugt rigtig lang tid på at vælge den rigtige skole, som passer specifikt til jeres barns behøv. Eller måske ligger skolen dejligt tæt på, der gør det nemt i hverdagens logistik.

Alt dette er noget som I forældre sikkert har bestemt helt og aldeles selv. Men når det kommer til selve skoleudstyr, har jeres børn sikker også en finger med i spillet? Hvis de har, er Pokemon skoletasker og penalhuse et godt bud, da børn i skolestartalderen ofte er vilde med Pokémon. Hvis man laver en analyse af, hvornår Pokémon hittermest hos børnene, rammer man nemlig ret godt børn, der lige skal til at starte i skole eller børn, som lige er begyndt skoletiden. Derfor er Pokémon også et oplagt at vælge, når der skal kigges på penalhuse, skoletasker og andet godt til skolestarten.

Køb Pokémon fra en autoriseret leverandør

Der findes efterhånden mange forskellige autoriserede brands, der sælger skoleudstyr med Pokémon motiver på, så udvalget er i dag stort og kvaliteten god. Der findes både tasker, penalhuse, madkasser og vanddunke med Pokémon i dag – du skal blot passe på med ikke at vælge falske varer, for der findes desværre en del kopier derude med Pokémon; netop fordi mærket er så populært. De autoriserede mærker hedder bl.a. CYP, Kids Licensing og Difuzed for at nævne de mest kendte. Hvis du køber fra disse brands, er du garanteret ægte varer i høj kvalitet. En butik som pocketmonster.dk sælger kun ægte Pokémon varer – herunder en masse skoleudstyr, så de er et godt bud, når der skal vælges nyt udstyr til skolestarten.

Vælg en af Pokémon favoritterne

Hvis I nu er kommet frem til, at det skal være Pokémon, som skal være temaet for skoleudstyret, men hvad skal så selve motivet være? Det kan være noget overskueligt at gennemskue de mange forskellige figurer. Her vil det være oplagt at gå med en taske eller penalhus med en af de mest kendte (måske endda med flere) Pokémons. Det kan fx være Charizard, Blastoise eller Pikachu, for at nævne nogle af de mest populære, der højst sandsynligt vil falde i god jord hos barnet.

Jeg håber, du er blevet lidt klogere på, hvad du skal kigge efter af udstyr, når dit barn skal blive klar til skolen. Pokémon er i hvert fald et godt valg for børn i denne alder!