Airpods er populære som aldrig før hos børnene

Vi har alle sammen set dem, når vi har gået en tur. De små hvide dimser, der stikker ud af alles ører. Airpods er alle vegne og det forstår man jo godt. De er lette at have med, man slipper for en møg irriterende ledning, der hele tiden går i kludder og de har et smart etui, der gør de altid er til at finde i tasken. Det er dog ikke lang tid siden, at Apple annocerede Airpods Max, der i højere grad minder om de traditionelle hovedtelefoner og som sikrer den ultimative personlige lytteoplevelse. Apple har alle dage været kendt for det tidløse og lækre design og det er ikke anderledes med de nu flere generationer af Airpods.  Sæt dit personlige præg på dine AirPods her

Gør dine Airpods personlige

Det tidløse design ses også i farverne. Normalvis fås Airpods i hvid mens Airpod Max kan fås i flere forskellige farver. For nogle børn kan de almindelige hvide Airpods og det dertilhørende hvide etui fremstå kedeligt og for voksent. Derfor er der blevet designet en række etuier til Airpods, der gør, at du kan sætte dit personlige præg på dine Airpods. Uanset om du har Airpod 1, 2, pro eller max, så er der mulighed for at gøre dem personlige. Det kan eksempelvis gøres ved hjælp af et lækkert lyserødt silikone etui eller måske et retro etui i skin. Selvom det er de almindelige Airpods man normalvis ser både voksne og børn med, kan det dog være en fordel for især børn at anskaffe sig Airpods Max, da de ikke her på samme måde bliver udsat for høj dB. Inden for de sidste par år er Airpods blevet meget populære blandt børn, men det er stadig vigtigt at være bevidst om fordelene ved, at dB ikke har direkte adgang til trommehinden og det er vigtigt at huske, at valget om at gå fra almindelige Airpods til Airpod Max ikke er det samme som at man behøver at gå ned på personlighed – tværtimod!

Pas på dine Airpods

Vi ved alle sammen hvor vigtigt det er at passe på sin elektronik, men vi ved også alle, at der sker ting til dagligt, der nogen gange kan gøre det svært. Har man et par Airpod Max kan det derfor være en fordel at anskaffe sig et beskyttelsescover, der både er vand,- stød,- og støvafvisende! Med et cover til sine Airpod Max og et etui til sine Airpods er man altså sikret en lang holdbarhed, da begge beskytter ens høretelefoner.