Sørg for god nattesøvn med bambus sengetøj

En god nattesøvn er så vigtig for at kunne komme igennem hverdagen, specielt når man også har børn. En af de bedste måder at forkæle sig selv på og samtidig forbedre nattesøvnen er ved at få fat på et lækkert sæt bambus sengetøj. Hvis man leder efter økologisk sengetøj, så er bambus et super valg, da bambus vokser hurtigt og er utroligt ressourcebesparende. Der skal næsten intet vand til at dyrke bambus, hvilket virkelig styrker bæredygtighedsfaktoren. Bambus skal dog være dyrket økologisk for at det kan anvendes til fx et økologisk lagen, og så er det også vigtigt hvordan bambussen er blevet forarbejdet. Mere om det længere nede.

 

Bambus sengetøj føles fantastisk, og det har mange gode egenskaber der forøger søvnkvaliteten. Sengetøjet er lavet af lyocell stoffet der optager og afgiver fugt op til tre gange så hurtigt som bomuld, og det sikrer at du ikke oplever natlige svedeturer i samme grad. Desuden er lyocell også temperaturregulerende, hvilket hjælper med søvnkvalitet. Temperatur er ofte noget som folk overser når det kommer til søvnkvalitet, og der er mange der sover alt for varmt. Det er her bambus sengetøj er så fordelagtigt, da det holder dig kold om sommeren og varm om vinteren. Bambus sengetøj er også blødt som silke, og det føles vidunderligt at ligge både på og under. Hvis det leder efter det bedste, så er det bambus

 

For virkelig at få så meget ud af bambus sengetøjet som muligt, er det godt med et fuldt sæt. Bambus lagen, bambus pudebetræk og bambus dynebetræk vil give dig drømmesøvnen og gøre dig klar til hver enkelt dag. Økologisk bambus sengetøj kan med fordel også anvendes til de små, da den økologiske profil gør det til allergivenligt sengetøj, så hvis du har lyst kan du købe bambus sengetøj til hele familien her. Børn sveder også mere om natten, hvilket gør bambus sengetøj til det ideelle valg for alle børnefamilier. Det bløde og dejlige stof er også en ekstra bonus når man skal prøve at putte barnet.

 

Hvis du gerne vil sikre dig at dit bambus sengetøj er så bæredygtigt som muligt, så er det vigtigt at vide hvordan stoffet er forarbejdet. Der er nemlig flere forskellige metoder der anvendes til at forarbejde bambus. I disse metoder bruges der kemikalier der er naturskadelige, og det er derfor vigtigt at holde øje med om bambussen er forarbejdet i et lukket kredsløb. Et lukket kredsløb genbruger nemlig 99% af alle kemikalierne igen, og de bliver derfor ikke udledt i natur og floder, hvor det kan skade dyre- og planteliv. Så husk at se efter hvilken metode der er blevet anvendt, så du kan sikre dig at det er det rigtige valg for miljøet. Læs mere om fordelene ved bambus.