Stort udvalg af flotte iPhone 11 Pro Max covers til din mobil

iPhones er smarte og funktionelle, men de kommer sjældent i særligt mange smarte farver. Derfor ender du nemt at få samme farve mobil som dine venner og klassekammerater. Hvis du derfor gerne vil skille dig ud og få en mere unik mobil, kan du købe et smart cover til iPhone 11 Pro Max.

Vælg blandt et væld af farver

Du kan få flere farverige iPhone 11 Pro Max covers. Blandt de mange fine farver kan du helt sikkert finde din yndlingsfarve. Der er også covere, hvor der er flere farver blandet på én gang. Eksempelvis som en regnbue. Faktisk har du mulighed for at finde lige præcis den slags farve, som du leder efter. På den måde får du en flot smartphone, der ikke ligner alle andres.

Gør din mobil personlig

Hvis du gerne vil gøre din mobil endnu mere personlig, kan du også købe et gennemsigtig cover. Bag coveret kan du så indsætte billeder af dem, du holder mest af. Det kan være dine venner eller veninder. Men det kan også være din familie eller dine kæledyre. På den måde får du helt klart en mobil, der slet ikke ligner de andres. Det gør det også meget nemmere at få øje på din smartphone, hvis den bliver væk.

Vælg blandt flere sjove forme

Du har også mulighed for at få etuier i flere forskellige forme. Der er naturligvis den helt glatte bagflade. Men du kan også få etuier, der er formet som dyr. Eksempelvis kan du give din smartphone kaninører på. Du kan også få etuier, hvor der er runde cirkler bagpå. Det gør det nemmere for dig at holde din smartphone, så den ikke skøjter rundt i hånden, når du bruger den. Det minimerer også risikoen for, at du taber telefonen.

Beskyt din mobil optimalt

Et cover kan naturligvis meget mere end blot få din mobil til at se godt ud. Coveret beskytter også din mobil mod slag og stød. Derfor får et etui også din mobil til at holde længere, da etuiet tager det værste af slaget for din mobil. Det betyder måske, at etuiet går i stykker, men det er langt billigere at erstatte end en helt ny iPhone. Derfor er et flot og funktionelt cover altid en god idé, når du har en smartphone. Det giver nemlig din mobil en langt bedre holdbarhed.