Barn paraply finder du her der skifter farve i regnvejr

Sjov barn paraply der skifter farve i regnvejr. Paraplyen har en diameter på 70 cm, og en længde på cirka 60 cm, det er en rigtig børne paraply her med Dinosaurusser på. Børneparaplyen skifter farve i regnvejr.

Stor dinosaurus børneparaply i 70 cm skifter farver i regnvejr

Med et meget skiftende vejr i Danmark, så kan man føle sig nødsaget til at finde en paraply frem i tide og utide. Derfor bør man vælge denne børne paraply, da den gør det sjovt at have en paraply på samme tid. Denne børne paraply er netop ikke som enhver anden paraply, der er at finde på markedet. Med dens flotte mørke design med dinosaurus fortidstræer m.m. appellerer den især til yngre børn. Det anbefales dog, at man skal være over 3 år gammel, hvis man skal bruge den. Så hvis man har et barn under 3 år, så bør en ældre person holde paraplyen.

Farlige dinosaurusser på denne børneparaply.

Selveste designet på børne paraplyen er i stand til at skifte farve, hvis det bliver udsat for regn. Der vil pludselig komme en orange dinosaurus i bunden, der ikke længere er hvid. Når den så bliver tør igen, så forsvinder farven igen. Det er stort set alle elementer på børne paraplyen der skifter farve i regnvejr.

Det er et koncept, der ikke er set særlig mange andre steder før. Så når man skal lede efter den perfekte børn paraply, så vil denne være et oplagt valg, da den netop er i stand til at skifte farve, når der kommer vand på den.

Køb her en barn paraply med farveskiftende skærm

Hvis man går ind og ser på selveste målene af paraplyen, så er den 60 cm gange 70 cm. Det betyder også, at det er en barn paraply, der er beregnet mest til børn. Når man har en paraply i denne størrelse, så er den også mere kompakt og nemmere at tage med sig rundt. Så hvis man har brug for at tage en paraply med til sine børn, når man skal steder hen, så skal man ikke være bange for, at der opstår et pladsproblem.

Man kan også generelt fornemme på den måde hvorpå paraplyen er lavet, at den er beregnet til børn. Der er ikke særlig mange paraplyer, hvor man oplever, at de er i stand til at skifte farve, når der kommer regn på. Derudover er børne paraplyen også et meget farvestrålende rødt håndtag, der i høj grad fanger blikket. Så når man overordnet ser på paraplyen, så er det det perfekte valg til et barn, der er glad for interessante og lyse farver.

Vi har her en stor nyhed i form af en børne paraply i 70 cm. Denne paraply skifter farve når den kommer ud i regnvejret. Se blot billedet her hvordan den virker. Køb her en stor og farverig barn paraply i rigtig god kvalitet til kun 169 kr. Vi har 14 forskellige børne paraplyer med skiftende farve se dem her nu