Computerbriller passer på dine børns øjne

I dagens Danmark bliver internettet flittigt brugt på både arbejdspladsen, i hjemmet og i skolen. Ifølge statistikker sidder den enkelte dansker dagligt flere timer foran en skærm i relation til enten arbejde eller privatliv. Det gør at ens øjne hele tiden er på arbejde i forhold til at fokusere, da det blå lys fra skærmen er med til, at øjnene anstrenges. Det er meget forskelligt, hvor længe den enkelte dansker kan holde ud at sidde foran en skærm. Nogen kan sidde der i mange timer uden problemer, imens andre er nødt til at holde pauser for at kunne koncentrere sig.

Børn bruger internettet fra en tidlig alder

Børn vokser op med teknologien omkring sig, hvilket betyder, at de allerede fra en tidlig alder kan finde ud af at håndtere en mobil eller en iPad. I skolen skal børnene sidde foran skærme i undervisningen. Hvis du har det med at få ondt i øjnene eller ondt i hovedet efter noget tid, så gælder det om at holde en pause. Det er muligt at få computerbriller til børn i skolen, som kan være med til at anstrenge øjnene mindre. Dette kan være med til at børnene kan koncentrere sig i længere tid og dermed få mere ud af undervisningen.

Gør det sjovere at sidde foran skærmen

Ifølge statistikker kan børn slappe mere af foran computeren når de anvender computerbriller. Det skyldes at de ikke skal koncentrere sig så meget om at anstrenge øjnene. Det gode ved computerbriller er at de både kan fås med styrke og uden styrke. På denne måde kan børn med og uden briller få gavn af produktet. Computerbriller uden styrke ligner almindelige briller, men skal dog kun anvendes i forbindelse med at du sidder foran en skærm.

Det kan blive nødvendigt med computerbriller

Det er vigtigt at mærke efter symptomer som hovedpine, ondt i øjnene og træthed, da disse symptomer er et tegn på, at dine øjne har anstrengt sig for meget. Hvis symptomerne kommer efter relativ kort tid, så er det at du skal overveje computerbriller. Mange børn kan være bekymret for at blive drillet, fordi de pludselig skal bruge briller. Børn skal huske på, at der med stor sandsynlighed allerede er mindst en i klassen, der bruger briller permanent. Du kommer ikke til at se anderledes ud med computerbriller, da de netop ligner almindelige briller.