Seværdigheder ved Gardasøen der er børnevenlige

Skal du til Norditalien? Så er Gardasøen helt klart værd at besøge!

 

Her er et par bud på hvilke seværdigheder ved Gardasøen, der er værd at besøge på jeres tur. Husk at tage et kamera med, nogle gode sko at gå i og ja, ellers bare jeres gode humør. For der er mange gode oplevelser nær Gardasøen. Her er de skønneste anbefalingsværdige Seværdigheder

 

Sigurtà-parken

 

Parken er en park som er mere end 600.000 m2 stor. Parken er udnævnt som en af verdens mest spektakulære blomsterparker og her kan man opleve smuk natur, blomster, planter og smukke søer. Der er også egetræer og urtehaver og en masse arrangementer der hører til. Derudover kan i opleve en labyrint, 18 søer,  30.000 rosenbuske og opdage massevis af tulipaner! Det er den smukkeste  blomsterpark og den ligger tæt på Gardasøen. For at bevæge sig rundt i parken kan man enten tage mini tog, bus eller leje en cykel. Så hvis du er en ægte naturelsker, haveelsker, blomsterelsker eller bare er ude for at opdage noget nyt, så må i opleve denne park! HUSK dit kamera! Parken er skøn alle årets dage, men har åbent fra marts – november.

 

Verona

 

Hvis i vil besøge en større by, skal i tage til Verona som ligger tæt på Gardasøen. Hvis i også elsker musik, er dette byen for jer. For det er nemlig Italiens musikby og der er derfor mange seværdigheder at gå på opdagelse i. Her finder i også en del pizzasteder, lokale råvarer og der er rig mulighed for at få en god kop kaffe. Verona er romantikkens by og byder på historiske og kulturelle højdepunkter. Det er også her ”Romeo og Julie” stammer fra, da deres balkonscene foregår ved Casa di Giulia.

 

Husk også jeres pung, for der er rig mulighed for at shoppe i gaderne Via Mazzini og Corso Sant’Anastasia, og her i mange italienske tøjmærker.

 

Ja, der er altså rig mulighed for at opleve en del seværdigheder i Italien ved Gardasøen. Der er til hver en smag, men det er jo også bare et skønt sted at tage til om sommeren. Jeg ville i hvert fald pakke kufferten med både sportstøj, kamera, en skøn aftenkjole og meget mere, for man ved ikke hvad dagen bringer i skønne Italien. Der er rig mulighed for at være spontan og meget kan nås på bare en uge.

 

Så hvis du skal på sommerferie til Gardasøen, så rejs der fra liggestolen og tag ud for at opleve nogle af de ting, som området også har at byde på – hvad enten du er til flotte haver, spændende storbyer eller noget helt tredje.

 

For så kommer du ikke bare mere afslappet hjem. Du har også fået nogle oplevelser med tilbage i kufferten.