Få rettet tænderne uden nogen ser det

Ønsker du, at få rettet dine tænder og se dit drømmesmil? Det lyder som en sand drøm, at kunne få rettet tænderne til, uden nogen lægger mærke til det, men den er god nok! Hvis du døjer med skæve tænder, strittende fortænder eller overbid, så kan dette nu rettes til, nemt og enkelt uden synlige skinner på tænderne!

Få et naturligt flot smil

Vi drømmer alle om, at kunne leve med en smuk perlerække af snorlige hvide tænder. Det er dog ikke altid, at man er født med et perfekt tandsmil fra naturens side. Før i tiden har mange års bøjlebrug været nødvendig for at kunne opnå drømmesmilet, og det kan være en irriterende tid for mange. En bøjle sættes som en skinne på tænderne, som gennem årene retter dem til. Når man går med bøjle, så ændrer det unægtelig meget på ens udseende, og det er ikke alle, som elsker hverdagen med en tydelig synlig bøjle på tænderne.

Heldigvis findes der nu en helt ny løsning, hvorved du kan få rettet dine tænder til, uden nogen ser det. Dette er muligt med usynlige skinner, også kendt som Invisalign skinner, som sættes over dine tænder og retter dem til effektivt uden nogen bemærker dem. Denne form for bøjle er en nytænkning af tandretning, som giver dig en mere overskuelig hverdag uden synlige skinner på tænderne.

Den moderne bøjle

Man kommer næsten aldrig udenom en bøjle, når det handler om tandregulering. I lang tid har den klassiske bøjle haft brug for et nyt unikt design, som ser mindre voldsomt ud, og det findes altså nu! De usynlige skinner på tænderne er ikke kun skånsomme for det udseendesmæssige, de er også utrolig effektive. Bøjlen designes med 3D computer teknologi, så den er skræddersyet netop til dine tænder. Derudover er bøjlen smertefri og behagelig, at gå med, så du lægger ikke mærke til, at dine tænder rettes til.

Det smarteste er, at der ingen restriktioner i forhold til dine spiseforhold. Med usynlige Invisalign skinner på tænderne kan du nemlig hurtig og enkelt tage skinnerne ud så du kan drikke og spise lige, hvad der passer dig uden at bøjlen tager skade.

Det er klart den nemmeste, pæneste og mest behagelige form for tandretning, som findes i moderne tid. Hvis du er parat til, at få det smil, som du altid har ønsket dig, så er dette muligt med usynlige skinner, som ingen lægger mærke til.