Når skoletandplejen stopper, skal du selv vælge tandlæge

Der er rigtig mange, der ikke er klar over det, og det betyder, at man pludselig kan komme ud i en situation, hvor ens barn ikke får det regelmæssige tjek hos tandlægen, som det anbefales. Men når barnet når en vis alder og er gået ud af folkeskolen, vil de gratis behandlinger hos den lokale skoletandlæge også stoppe.

Det vil sige, at dit barn selv skal have valgt en af de mange tandlæger i nærområdet og på den måde begynde på en betalende aftale som alle andre voksne.

Det er vigtigt med de regelmæssige tandlægebesøg

Derfor kan det være, at der ved at være tid til, at dit barn finder frem til en god tandlæge. Det er nemlig vigtigt at værne om sit smil og dermed sundheden i sin mund. Gør man ikke det, kan det hurtig give diverse gener blandt andet i form af betændelsestilstande og skader, og på sigt er det blot noget, der vil forværres.

Det handler således om at få det jævnlige tjek, således eventuelle problemer udbedres og kommes til livs, men de også forebygges. Og så er det sikret, at dit barn altid stolt kan vise sit smil frem.

Find en tandlæge der ligger tæt på jeres hjem

For jer handler det således bare om at tage et kig på de mange forskellige tandlæger, der er i jeres nærhed. Det kan være, at du som forælder allerede har en tandlæge, hvorfor du blot vil have, at dit barn skal være det samme sted – også for nemhedens skyld.

Men der er også mange andre gode valg at vælge mellem.

Det kan for eksempel være en tandlæge i Spinderiet, hvis dette er inden for jeres nærhed. Når I vælger en tandlæge, er det nemlig praktisk, at det er tæt på, hvor I bor, således barnet selv har mulighed for at tage til sine tider uden at være afhængig af dig som forælder.

Sørg for en god tandlæge der sikrer god service

Det kan også være, at du bør tage et kig på de muligheder, der byder sig med tandlægerne i Parken. Her er dit barn nemlig også sikret god behandling og gode aftaler, der sørger for, at tandlægebesøgende ikke er noget, der skal frygtes.

Uanset hvad, så bør I sørge for at finde en god tandlæge, så snart skoletandlægen stopper, således de regelmæssige besøg i tandlægestolen vedligeholdes.