Hent nemt dine pakker med tøj på et service point

Flere og flere danskere bestiller tøj på nettet frem for at købe det i butikkerne, og det er der god grund til. I dag koster fragt nærmest ikke noget, hvis ikke det er gratis, og ofte kan man sende tøjet gratis retur, hvis man fortryder eller det ikke passer.

Det er dog irriterende at vente en ny pakke, som bliver forsinket, fordi man ikke var hjemme, da postbuddet bankede på. Find service points nær dig og slip for besværet.

Hvad er et service point?

Med et service point kan du nemt og hurtigt selv hente pakken, når det passer dig. Du slipper for den salgs irritationer i din hverdag ved at bestille tøjet til et service point.

I stedet for at levere pakken til døren, bruger mange postfirmaer servicepoints i dag. Det betyder, at du som modtager nemt selv kan bestemme, hvornår du vil hente din pakke. Det gør det både mere fleksibelt og billigere for dig.

Et service point er et sted, hvor postbuddet indleverer din pakke i stedet for at levere den til dig i døren. Det betyder, at det er nemmere at få fat i din pakke, eftersom du slipper for at skulle vente hjemme på at pakken leveres.

Find service point

I dag findes der service points mange steder i de fleste byer – mange kender dem som udleveringssteder. Du kan derfor hurtigt og nemt finde frem til dit nærmeste service point og få din pakke leveret der.

Find service points nær dig via nettet. Hvis du eksempelvis venter en pakke, der bliver leveret via DHL, så er du nærmest garanteret, at det nærmeste DHL service point er indenfor 500 meter af din bopæl.

Gør det nemmere for dig selv at modtage pakker

Når du vælger at få leveret til et servicepoint, så får du både en hurtigere og nemmere levering. Det bliver hurtigere, fordi at postbuddet ikke skal ud til en masse forskellige adresser, men kan køre direkte til det nærmeste servicepoint med alle pakkerne.

Det bliver også billigere for dig, da det oftest er meget billigere at benytte sig af en pakkeboks eller lignende end at få leveret til døren.

Der er altså mange fordele ved at gå et par hundrede meter for at hente dine pakker. Ikke alene sparer du penge, men dy får også din pakke hurtigere frem. Hvis du bestiller meget på nettet, så kan der være mange penge at spare når du vælger at få leveret ved service point.

Find service points og klar arbejdet selv.