Opgrader dit hjem: Fra ung til voksen

Vi kender det alle sammen, vi er lige flyttet hjemmefra og i den forbindelse har vi arvet bedstemors gamle håndklæder, fars gamle kaffemaskine, mors gamle tallerkener osv. Men når man har boet ude lidt, er det ved at være tid til at opgradere fra ung, og lige flyttet hjemmefra, til voksen og et etableret menneske. Det kan endda være at du er flyttet fra studieboligen og til egen lejlighed, og til det kræver det en opgradering af hjemmet. Her er en guide til hvor du skal starte og hvordan du bedst opgraderer dit hjem fra ung til voksen.

 

Step 1, lav et åbent rum.

Studier viser at et åbent rum er på toppen af listen over de ting man kigger på, når man skal købe et hjem. Det mest typiske sted at have et åbent rum er mellem køkken og stue, da det giver mulighed for at skabe et socialt rum, hvor man kan være sammen med venner og familie. Her er din mulighed for at skabe et rum, der skaber en større tiltrækning til dine gæster, men hvordan gør du så lige det, uden at rive en væg ned? Faktisk kan det at få et rum til at virke mere luftigt være rigtig nemt. Nogle gange handler det om at rykke rundt på møblerne, så der kommer mere luft i rummet. Noget så simpelt som at skaffe sig af med store og tunge møbler, og udskifte dem med lettere og mere luftige møbler, kan gøre en kæmpe forskel. Et andet trick til at få rummet til at se større ud er spejle. Spejle giver os en illusion om at rummet er meget større end det egentlig er, og er med til at skabe et mere luftigt rum. Placer spejlet overfor et vindue og det hjælper med at give en refleksion af et større hjem.

 

Step 2, tilføj nyt lys til dit hjem.

Ordentligt lys kan få et rum til at komme til live på en helt anden måde end det var før. Det dårligt belyst rum får rummet til at virke mørkt, småt og kompakt, imens et lyst rum fremstår som åbent, luftigt og velkommen. Der er mange måder at belyse dit rum op på, som giver det nyt liv. En af de nemmere metoder er at købe en bordlampe eller gulvlampe til dit hjem. Strategisk placer din høje gulvlampe i det mørke hjørne af dit hjem og det vil være med til at give dit hjem et nyt liv og meget mere lys.

 

 

Step 3, opgrader dine køkkenhåndtag.

Intet kan outdate dit køkken mere end gamle køkken håndtag. Prøv at udskifte dine køkkenhåndtag med nye og friske håndtag, som kan give dit køkken helt nyt liv. Ikke nok med at dette er en simpel måde at skabe nyt design i dit køkken, så giver det dig også muligheden for at selv bestemme den æstetik du gerne vil have i dit køkken.

 

Step 4, skift din hardware ud.

Sidste skridt på listen her er at skifte den gamle elkedel du har arvet af mormor eller den gamle kaffemaskine du har arvet af far ud med en nyere model. Dette kan blandt andet være Wilfas store udvalg af alt elektronik til hjemmet. Dette vil give dit køkken en helt anden seriøsitet omkring sig og være med at skabe dit hjem med din personlighed.