Sørg for dit barns sikkerhed med den rette cykelhjelm

Sørg for dit barns sikkerhed med den rette cykelhjelm

Cykler dit barn dagligt til skole, som så mange andre børn? Hvis ja, så bør du helt sikkert anskaffe dit barn en god og sikker cykelhjelm, så dit barn har mulighed for at færdes sikkert i trafikken.

Vælg en god og sikker cykelhjelm

Der findes mange forskellige cykelhjelme, og der er gode muligheder for at finde en god og sikker cykelhjelm til dit barn. En god start til at finde den perfekte cykelhjelm er ved at sikre sig, at den har den rette pasform og størrelse. Hvis den eksempelvis er for stor, vil den højst sandsynligt ende med at sidde helt forkert, hvilket er risikabelt for sikkerheden.

Gode cykelhjelme behøver ikke at være dyre

Du har måske en forestilling om, at jo dyrere noget er, jo bedre er kvaliteten af produktet også. Dette gælder ikke nødvendigvis cykelhjelme. Du kan sagtens finde en billig cykelhjelm, der er sikker og god for dit barn at bruge i trafikken. Du skal blot sikre dig, at cykelhjelmen bærer den korrekte godkendelse for, at den er sikkerhedsgodkendt. En cykelhjelm bør bære CE-certifikatet EN 1078, hvilket er den europæiske sikkerhedsgodkendelse for hjelme til cykler.

Masser af cykelhjelme i alverdens farver og former

Så snart du har sikret dig, at cykelhjelmen er markeret med CE-certifikatet, findes der faktisk et hav af forskellige hjelme i forskellige design, mærker og modeller. Der er endda rigtig gode muligheder for, at dit barn selv kan vælge farve eller mønster, så hun eller han også bliver tilfreds med den nye cykelhjelm. Og når alt kommer til alt, så er det jo dit barn, der skal cykle med den, så får de selv lov til at vælge, er der måske også større sandsynlighed for, at de har lyst til at bruge den fremadrettet.