Yeezy

At have gode rollemodeller og idoler kan være altafgørende for børn og unges trivsel. Ofte ser man, at det for alvor er i teenageårene, at fankulturen når sit højdepunkt. Hvad end det er en enkelt sanger, et helt boyband eller måske nærmere en sportsstjerne, så har de fleste unge nogle, som de virkelig ser op til og som de hepper på. At have en eller flere gode rollemodeller kan virke motiverende for de unge som gennem deres rollemodeller får inspiration og sætter sig nogle mål, som de arbejder for at opnå.

 

Da rapperen Kanye West i sin tid var med til at lancere den populære sko Yeezy, var det da også mange af hans unge fans, der især tog skoen til sig. Skoen var altså eftertragtet fra start, og selvom rapperen Kanye nu er gået lidt i hi, så lever de mange versioner af Yeezy stadig i bedste velgående.

 

Unik stil i én sko

 

Noget af det, der kendetegner Yeezy, er, at de forskellige versioner af skoen minder om hinanden men alligevel er utroligt forskellige. På en eller anden måde har designerne formået at lave en række af Yeezy sko, som tydeligvis holder sig inden for den samme stil men alligevel har hvert sit unikke udtryk. Af den grund er skoen også hurtigt blevet et samlerobjekt. Det er nemlig ikke kedeligt at eje samtlige Yeezy sko men derimod en god mulighed for at få lidt variation ind i garderoben.

 

Forskellige generationer af Yeezy

 

Den første Yeezy tog, med sit stilrene udtryk og sin bløde sål, verden med storm. Skoen var maskulin men alligevel afslappet og blev hurtigt utroligt eftertragtet blandt især de unge drenge. I de kommende versioner af skoen blev stilen lidt mere chunky og robust. Fra starten har Yeezy båret præg af af være en solid sko med en tyk sål, og disse udtryk blev altså kun forstærket i de nye versioner af skoen.

 

Senere, da Yeezy efterhånden var et kendt brand, blev designerne tilsyneladende modige nok til at begynde at være mere kreative med udførelsen af skoen. Dette førte til en helt ny generation af Yeezy under navnet ”Yeezy 450”. Denne sko var mindre kraftig end sine forgængere, havde en rundere sål og lignende tilnærmelsesvist en efterligning af en sky. På trods af det noget særprægede udseende blev også denne sko et stort hit og kunne sagtens sælge til priser på flere tusind kroner.

 

Køb Yeezy i Danmark

 

Er du interesseret i at få fingrene i et par flotte og unikke Yeezy sko? Så kan du med fordel kigge ind på webshoppen hos Streetwear Evolution. Her har stifterne bag siden samlet et hav af nye og brugte unikke sneakers, og med de mange forskellige mærker, modeller og mønstre, vil der helt sikkert være sneakers til enhver smag.