Denne lydbog er et hit blandt børn og unge

Lydbøger er steget meget i popularitet de seneste år, og selvom det er en ny måde at bruge bøger på, er det stadig mange af de samme bøger, som er mest vellidt. Nogle bøger er bare tidløse, og de er fantastiske, uanset hvilket medie man modtager dem igennem.

Hele verdens yndlingsskole

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at bøgerne om Harry Potter og Hogwarts er ligeså populære som lydbog, som de er på skrift. Du kan nemt finde en Harry Potter og De Vises Sten lydbog, så dit barn eller teenager kan begynde at lytte. Det er en historie om magi, venskab og skæbne; selv hvis den ikke foregår i vores univers, kan man lære meget af bøgerne, og det vil i den grad gavne dit barn.

Lydbøgers popularitet

Lydbøger er generelt blevet vildt populære; men hvorfor? Det er til dels på grund af, at danskerne har travlt. Vi drøner rundt med arbejde og pligter i hjemmet, så det er blevet ret sjældent, at vi faktisk har tid til at sætte os ned og læse en stor og tyk bog.

Men med lydbøger kan man gøre begge dele. Ligesom med en podcast, kan man lytte til en bog imens man er på vej til eller fra arbejde, imens man gør rent, imens man laver mad, imens man er i haven; stort set de samme situationer, som man kan lytte til musik i. Med lydbøger kan man ikke give slip på litteraturen; hvis der ikke er tid til at læse bogen selv, kan man nok stadig finde tid til at lytte til den.

Begynd at lytte med det samme

Både dig og dine børn kan begynde at lytte til lydbøger med det samme. Der findes flere måder at finde dem på, og der er også rig mulighed for at finde gratis lydbøger. Man kan faktisk finde en masse tilgængelige lydbøger igennem ens bibliotek, og der findes også flere apps, der kan hjælpe dig på vej. Med disse bogtips går der ikke længe, før både du og dit barn kan begynde at lytte til bøger.

Lydbøger til dine børn

Hvad vil dine børn kunne lide at lytte til? Sæt jer ned sammen og se på de bøger, der er tilgængelige for jer. Lydbøger kan være med til at starte en læselyst, og de er en rigtig god løsning, hvis dit barn har svært ved at fokusere på en bog selv.