Sådan holder I en gennemført MGP-fest for ungerne

MGP er sjovt og spændende – specielt for de mindre børn, når børne-MGP kommer på fjernsyn. Nogle går mere op i det end andre. Uanset er det en drøm at kunne være vært/værtinde til en MGP-fest for en selv og vennerne fra klassen. Det er en drøm for et barn at kunne invitere sine venner hjem til en for at hygge sig med at se MGP. Det er specielt fedt for børnene at se MGP, hvis festen er gennemført. Denne artikel går ud til dig der gerne vil holde en rigtig god MGP-fest for dit barn og dit barns venner, så læs med her for at få nogle fif omkring netop det.

Pynt og farver

Der er intet der sætter stemningen til børne MGP fest som god og flot pynt. Det kan være de oppustelige balloner der er formet som bogstaver M-G-P. Dette sætter en høj standard og stemningen for resten af aftenen. Derudover er det selvfølgelig super cool! Andet pynt er også rigtig godt blot for at gøre det hele mere festligt og farverigt. Man kan have mange former for pynt. Ja, også nogle former for pynt der er ret så nemme at rydde op efter. Mange ting – så som guirlander – er rigtig nemme at rydde op og eventuelt genbruge en anden god gang.

Maden til festen

Maden til festen er vigtig. Det skal være nemt. Det skal være noget der kan spises af børnene imens de er meget fordybede i MGP. Det skal selvfølgelig også være lidt spændende. Det kan være pizza-snegle, pizza, hotdogs eller andet nemt, men lækker mad. Det er lækkert, nemt og lige til at overskue for både voksne og børn.

Alkoholfrie drinks til børnene

Imens børnene spiser og ser MGP, kan det gøre festen lidt federe med nogle drinks. Disse skal selvfølgelig være helt uden alkohol. Man kan for eksempel tilbyde sodavand, vand, saftevand eller måske endda børnechampagne. Hælder man nogle af de nævnte drikke i et flot glad med sugerør og paraply i, er det flot, fancy og af en eller anden grund smager det bedre! Uanset vil børnene elske det og dine egne børn/dit eget barn vil uden tvivl elske dig for at holde denne fede fest for dem. Dette er for slet ikke at snakke om hvor meget børnene vil snakke om den aften i skolen og om hvor fed og sjov en aften det var!