Skolestarten er lige om hjørnet – her er, hvad I skal huske

Det er blevet den tid på året igen, hvor alle børneforældre bør begynde at tænke på skolestarten. Der er meget, der skal huskes i denne tid. Vi har derfor lavet en liste af alle de ting, du skal huske, når dit barn skal starte i skole.

En skoletaske

Det vigtigste, du skal have styr på, er skoletasken. Hvis dit barn skal starte i 0. eller 1. klasse, så er det på tide, at de får sig en god skoletaske. Det handler om at finde en taske, der er god at have på ryggen, er af god kvalitet og som har plads til diverse skolepapirer, penalhus og madkasse.

Det er selvfølgelig også vigtigt, at dit barn synes, at tasken er sej. Du kan finde mange forskellige, høj-kvalitets skoletasker til skolestart her.

Et penalhus

Ligesom skoletasken, er penalhuset også en nødvendighed, når dit barn skal starte i skole. Penalhuset skal gerne have god plads, da der skal kunne være en del i det. I penalhuset skal der gerne være blyanter, en blyantspidser, tuscher, farveblyanter og en lineal.

Hvis dit barn er lidt ældre, så skal der gerne også være plads til en passer, en vinkelmåler og en lommeregner.

En madkasse

Når man skal finde den perfekte madkasse, så er der to primære ting, som man skal være opmærksom på.

For det første, skal madkassen gerne være tæt. Det går ikke, at maden spilder ud i resten af tasken og ødelægger skolepapirerne.

For det andet, skal den være i den rigtige størrelse. Den skal gerne være stor nok til at kunne indeholde både frokost og en snack til 10-frikvarteret. Til gengæld skal den helst ikke være så stor, at den fylder for meget i tasken. Nogle gange kan du være heldig at finde en madkasse med samme motiv som skoletasken – det er værd at holde øje med, når du leder efter skoletasken.

En gymnastikpose

Når dit barn starter i skole, så vil der også være brug for en gymnastikpose. Det kan virke unødvendigt at investere i en ny taske, når man alligevel køber skoletasken, men det er nødvendigt at have begge dele. Gymnastikposen sikrer, at dit barn har et sted at lægge sit våde håndklæde og svedige tøj efter idrætstimen. Det beskytter skoletasken og alle skolepapirerne.