Størrelsen har en betydning for sikkerheden

Skal der laves et nyt legetårn, skal børnene kravle op ad et reb i idræt eller hænge ud fra ribberne. Så har størrelsen afgjort en betydning for sikkerheden. Derfor er det vigtigt, at du som lærer eller forælder har et overblik over, hvad der giver mening og børnenes kunnen. Størrelsen af klasserne har også en ekstremt stor betydning for sikkerheden og igen handler det om at kunne holde tungen lige i munden og kunne klare sig godt under pres. På skoleture og meget mere, så skal der være styr på, hvert et enkelt barn og derfor er størrelsen af afgørende betydning for sikkerheden. I denne artikel kan du læse og lære meget mere om hvorfor og hvordan du bedste kan imødekomme det.

Derfor har størrelsen en afgørende betydning for sikkerheden

Når klassen skal på tur har antallet af børn afgørende betydning for sikkerheden. Derfor er det også vigtigt, at du hjemmefra lære dine børn, hvordan de skal gebærde sig i trafikken og i skolen, det er vigtigt at de lytter og hele tiden er med på, hvad der sker. Antallet af børn og dermed også størrelsen på klasserne er steget voldsomt, dette betyder også at der er kommet et større pres på lærerne og eleverne. Elever skal i højere grad end før have en selvstændighed og en ansvarsfølelse og lærerne skal have et langt større overblik og kunne være i stand til at håndtere pressede situationer langt bedre end før. Det viser sig også at kunne lade sig gøre, men du som forældre kan gøre en forskel hjemmefra. Du kan lære dine børn om trafiksikkerhed, lære dem at have et overblik og at høre bedre efter.

Ikke helt til børn eller for børn

Vi får generelt for mange børn og der er en frygt for at jorden en dag vil komme til at blive overbefolket. Derfor er det en god idé, hvis du tænker dig lidt om før du får børn. De mange børn skaber et stort pres på de danske skoler og derfor er det her, hvor størrelsen har en afgørende betydning for sikkerheden, men det har den også i andre tilfælde. Ønsker du ikke flere børn eller vil du have sikkerheden helt i orden, så kan du her få prævention hvor du finder dem alle i store størrelser. På den måde er du sikker på, at det ikke er for lille og det eventuelt sprænger så en uønsket graviditet kommer på banen.