Tag børnene med på en weekendskitur

Når dit barn eller dine børn går i skole, så er det vigtigt de holder sig i skolen og de ikke bliver taget ud af skolen i flere uger. Derfor kan det være en ide at tage en forlænget weekend fra torsdag efter skolen til søndag eftermiddag hvor turen så kan gå hjem igen, så man kan nå i skole til om mandagen.

Det gode ved at tage en kort uge på ski, altså en forlænget skiweekend er at i får følelsen af ski inden den store skiferie uge i uge 7 eller 8 hvor man så kan tage en hel uge, uden at skulle taget sine børn ud af skolen.

Hvor skal man tage børnene med på en skiweekend?

Bor man på Sjælland eller Fyn, så vil det være hurtigt at tage en smuttur i bilen til skisportsstedet Vallåsen, som ligger 2-3 timers kørsel fra København oppe i Sverige. Området er ikke super stort men åbner som regel midt december, priserne er i den lave ende hvis du sammenligner med destinationer som Sälen eller Idre Fjäll.

Vi anbefaler at man som minimum har 3 dage på ski for at få noget ud af selve turen, det gør at man kan nå at slappe af på turen og det ikke bliver så forhastet som hvis man nu kun havde 2 dage.

Få mere ud af jeres første uge på ski

Er man nybegynder på ski og ikke har prøvet det før, så giver det virkelig god mening af have en weekend på ski til at lære hvordan det er at have ski under fødderne. Man får lidt til at sætte sig ind i hvordan man pløjer, svinger og lære skiliften at kende.

Derved er man mere klar til den hele uge hvor man skal på skiferie til et større skisportssted, sammen med måske en efterskole eller en ungdomstur med mange andre mennesker. Det er muligt at komme på de her korte skiture med forskellige skiklubber rundt omkring i Danmark, hvis i gerne vil have at der er skilærer til jeres børn.