Tag sydpå til sommer med familien

Fik i også set nok af Danmark sidste sommer, så tag sydpå til sommer med hele familien. Men hvor skal turen gå hen?

Har du børn, så er en charterferie helt sikkert noget du bør overveje. Her vil du blive guidet hele vejen igennem og du får en fantastisk ferie og sparer en del penge og tid ved at vælge denne løsning hvis i også søger afslapning i solen.

 

Charterferie – Hvad er det?

 

Charterferie er en pakkerejse, der giver mulighed for frihed og du overlader praktisk talt en del beslutninger til rejseselskabet. Det eneste du skal gøre, er at finde den rigtige rejse, bestille rejsen og dukke op i lufthavnen, derefter vil du guides hele vejen igennem. Du vil blive hentet og kørt til hotellet, ofte med en guide der fortæller lidt om byen og området på vejen og derefter får du alle de oplysninger du har brug for. En Rejseguide er helt perfekt, for de fungerer ofte som en slags mentor, som du bare kan stille en hel del spørgsmål og ofte holder de også nolge møder, hvis man er interesseret i at komme med på nogle af de oplevelser der tilbydes. Charterrejser er den foretrukne ferieform hos de fleste danskere, med godt grund, for du skal nemlig ikke  bekymre dig om noget som helst på din ferie. Her er det hele klaret på forhånd, når du først har bestilt rejsen.

 

Med all inclusive slipper du for at børnene ikke skal tage stilling til hvilken restaurant og mad i skal have, her vælger de selv og der er ofte også gode desserter som ligger i børnenes smag. Derudover sparer i en del penge og tid, da all inclusive er en nem, god og billig løsning og ofte er det skønt med varierende mad og du sørger også for at få masser af mad, da der ofte er inkluderet, morgenmad, frokost og aftensmad og også snacks. What not to like?

 

Du kan efterhånden finde charterrejser til hele verden. De traditionelle steder som Spanien, Grækenland og Tyrkiet er stadig mest eftertragtede om sommeren. Charterferierne er for alle familier og findes i alle prisklasser og med hoteller der har forskellige stjerner.

 

De fleste hoteller tilbyder charterrejser til billige penge og du kan altid læse lidt op på hotellet via internettet. Det vigtigste er bare, at i sørger for at jeres pas er gældende så i kan komme afsted med det samme! Husk et godt kamera, så i kan få en masse sjove minder med jer hjem.

 

Så hvis der ellers bliver mulighed for at rejse i år, er en charterferie det perfekte valg. Her får I masser af sol, afslapning og familiehygge – lige hvad man har brug for efter en lang og mørk corona-vinter.