Cykler til børnene gør hverdagen sjovere

Stort set alle danskere cykler, og børnene er ingen undtagelse. De fleste børn bruger cykler til skole og i fritiden, til både transport og sjov. På cyklen får man frisk luft, god motion og kan komme vidt omkring. Særligt når de små skal til og fra skole er børnecykler et populært valg for mange familier, og for de helt små kan løbecykler være et rigtig godt valg. Børnecykler og løbecykler kan fås i masser af forskellige udgaver, størrelser og designs, så du altid kan finde noget for enhver smag.

 

Børnecykler kan fås overalt i landet, og kan købes både online og i fysiske cykelhandlere. Det er altid en god idé at medbringe barnet til en prøvetur, så i er sikre på at vælge den helt rigtige model og størrelse. Den største problemstilling når der skal vælges børnecykler er ift. at finde den rigtige størrelse. Denne kan variere fra model til model, og så er det ikke alle børn der passer lige netop på den størrelse de, på papiret, bør bruge. Tag derfor barnet med ud i butikken og få hjælp fra de ekspedienter der i butikken kan hjælpe jer på vej. Ofte har man en idé om hvilke størrelser der er de rigtige, men man kan nogle gange blive overrasket, når barnet får lov at køre på cyklen.

 

Det handler selvfølgelig om at vælge en cykel barnet kan passe fra start, men også én der kan vokses på, så den ikke skal skiftes ud allerede efter et år.

 

Hvis dit barn ikke før har prøvet kræfter med en børnecykel, kan det være en fin idé at starte med støttehjul. På denne måder opnår barnet mere sikkerhed på cyklen, og når balancen er på plads kan hjulene afmonteres.

 

Til de allermindste er de klassiske børnecykler muligvis en smule for store. Her bør i tage et kig på udvalget af løbecykler. Løbecykler er cykler uden pedaler, men hvor barnet får den samme balance oplevelse som på en almindelig cykel. Fremdriften skabes ved at skubbe fremad på jorden, mens barnet sidder på en saddel. En løbecykel kan bruges både i hjemmet, i haven og som transportmiddel til f.eks. skole og børnehave. De koster ikke det store og kan fås i et væld af forskellige modeller og designs. De fleste danske cykelhandlere har et godt udvalg af løbecykler som i både kan se og prøve.

 

Med cykler til børnene bliver hverdagen både sjovere, lettere og sundere. Nu kan børnene selv transportere sig til og fra, samtidig med at de får frisk motion og en bedre balance. Et par gode cykler behøver ikke koste det store, og kan fås i masser af fede designs så også børnene er tilfredse. Cyklerne giver masser af frihed og kan benyttes stort set overalt. På nogle af modellerne er udstyr som kurve, bagagebærer og lignende monteret fra start, så cyklerne også er praktiske.

 

Når du skal finde børnecykler og løbecykler kan du starte med en hurtigt internetsøgning. Her får du præsenteret et stort udvalg af både webshops og fysiske butikker. Husk at det er en god idé at tage børnene med i butikken for at prøve, hvis du er tvivl om størrelsen på de forskellige modeller. Så er i sikre på at få fingrene i de helt rigtige cykler.