Fotobog med minder fra børnenes barndom

Når dine børn vokser op, kan det gradvist blive sværere og sværere at finde den helt rette gave til dem. Måske kan det være fordi, at de mangler mindre og mindre, som de vokser op, og derfor kan en hvilken som helst gave pludseligt virke overflødig – selvom en gave med omtanke altid er nok i sig selv.

 

En fotobog som en idé til en gave med omtanke kan blive en overraskelse af de helt store. De fleste der modtager en fotobog med personlige billeder, vil opleve både at blive rør, overvældet, glad og overrasket over gavens indhold. Når du har brugt tid på at arrangere de forskellige fotos i en bog, er der virkelig tale om at give en gave med omtanke.

 

Hos Fremkaldelseafbilleder.dk kan du læse en masse om dét at lave en fotobog, og du finder henvisninger til de bedste steder online, hvor du nemt og hurtigt kan lave en personlig fotobog til nogle, du holder af.

 

Du kan arrangere billederne efter livet

 

En god måde at skabe en struktur og et forløb i en fotobog er, ved at sortere billederne efter livet. Det vil sige, at du kan starte fra dit barns første år i livet og følge det hele vejen til dér, hvor de er nu, i den alder, hvor du giver fotobogen som gave.

 

Det er en fantastisk måde at genopleve livet på, og det skaber anledning til en masse grin og snakke om minder, hvor I i øjeblikket kan samles og tage en side ad gangen, gennemgå minderne omhyggeligt og have det sjovt med at mindes alle de ting, I sammen har været igennem.

 

Du kan kombinere et søskendeliv i en enkelt bog

 

Hvis du har flere børn, er det oplagt at samle deres liv. Måske de fleste billeder fra barndommen alligevel er med begge børn, og derfor kan du flette to liv kronologisk sammen til et fælles livsforløb. Når du giver fotobogen i gave til det barn, der har fødselsdag, kan dit andet barn også få en kopi.

 

Du kan skrive små tekster til billederne

 

Du har endda mulighed for at udfolde dig kreativt, når du skal lave en fotobog. Her har du fx mulighed for at skrive små tekster til billederne, som supplement til hele oplevelsen af at bladre gennem de mange sider af billeder. Måske du har et sjovt minde at tilføje ud fra din personlige oplevelse, som vil være med til at skabe sjov?

 

Så gør dig selv og dine børn den tjeneste af få lavet en fotobog med de bedste minder fra deres barndom. Det vil I alle sammen blive rigtig glade for, når de vokser op og bliver ældre.

 

For der er ikke noget så dejligt, som at genopleve de gode minder fra deres barndom.