Frikadeller passer perfekt i madpakken

Er dine børn træt af de kedelige og traditionelle rugbrødsmadder og vil du gerne kunne give dem lidt ekstra lækkert mad med i madpakken? Så passer frikadeller perfekt i madpakken, de er nemme og spise og en god lille snack dagen efter. Samtidig er det utroligt billigt at lave og du kan lave en ekstra stor portion til aftensmad dagen inden og derved få lidt ekstra til madpakkerne de næstkommende dage.

Giv dine børn en lækker frokost med på madpakken

Når det drejer sig om madpakker kan næsten alle forældre nikke genkendende til, hvor stor en frustration de kan være. Bare det at se frem til weekenden for så er der ikke et fast tidspunkt at stå op på og samtidig skal man ikke sørge for de irriterende madpakker. Det er nu rart at kunne smække stængerne op og slappe af og det kan du faktisk også til dels til hverdag, hvis du bare tænker en lille smule ud af boksen. Du kan nemlig give dine børn en lækker madpakke med i skole, hvis du bruger resterne fra i går. Ja de fleste forældre står tidligere op for at kunne lave en frisksmurt madpakke til ungerne, de ligger jo trods alt i taskerne hele dagen, men derfor kan du stadig give ungerne rester med så længe du sørger for at have det på køl. Et ekstra tip er, hvis du investere i et køleelement så vil madpakkerne nemlig uanset hvad du pakker dem med, virke friskere når ungerne skal sætte tænderne i godterne. Hvis du både vil finde inspiration til god aftensmad og en ekstra lækker frokost så kan du med fordel se på denne skønne opskrift på frikadeller med rasp. Det vil uden tvivl give glæde hos børnene og være en lidt mere spændende madpakke end normalt.

Frikadeller og kartoffelsalat går hånd i hånd

Hvis du gerne vil give madpakken et ekstra drys af lækkerier så kan du uden tvivl tilføje tilbehør af en anden kaliber. Normalt få ungerne sikkert agurk, frugt eller figenstænger med som ekstra tilbehør, men du kunne jo forkæle dem lidt og samtidig kan du også servere det til aftensmaden dagen inden. To fluer med et smæk, både lækker aftensmad og lækker madpakke dagen efter. Kartoffelsalat er en klassiker til frikadeller og det serveres koldt, derfor er det ideelt at servere i madpakken, hvis det lyder som en god idé, så kan du finde opskrit på kartoffelsalat her.