Hvor skal sommerferien gå hen i år?

Du vil måske gerne tage dine børn med på en ferie sydpå. Men hvor skal turen gå hen og hvordan skal rejsen planlægges?

 

Læs med her, for der er mange bud på, hvordan du kan få det bedste ud af sommerferien, samtidig med at dine børn bliver underholdt.

 

Tag først stilling til jeres foretrukne ferieform. Skal i på Charterferie eller bil ferie?

 

Charterferie

 

Her får i muligheden for at komme sydpå i form af en pakkeløsning, hvor i får alt serveret. Det inkluderer all inclusive, så i nemt kan få mad til familien døgnet rundt og så inkluderer det, at selskabet planlægger jeres ferie nøje, så i slipper for at bruge ekstra tid og penge og være uenige. Der findes mange forskellige charterferier. Mange tager til det sydlige Spanien, på et lækkert hotel, hvor i kan svømme i poolen og drage nytte af alle hotellets faciliteter.

 

Bilferie

 

I kan også selv tage jer frihed og gøre hvad i vil og køre rundt som i vil, tag på kør selv ferie ved at tage på bilferie. I kan dog ikke have lige så meget bagage med jer. Men det er helt unikt at tage familien på bilferie. I kan køre lige præcis den vej, som virker mest spændende. Det er helt op til dig, og på de fleste kør selv ferier er der meget få begrænsninger og i vil 100 procent komme til at nyde ferien i fulde drag.

 

Når man har børn, giver det også muligheder for flere stop undervejs end hvis du er på en fælles tur med en masse andre og derfor kan turen godt være med mange stop. Men det er en hamrende sjov oplevelse og jeres børn skal nok føle sig underholdt, hvis bare de må få ipad, popkorn og god musik med sig.

 

I kan tage på bilferie som de fleste gør i Europa, men i kan også leje en bil gennem et rejseselskab, hvis i er interesseret i det.

 

Planlæg jeres rejse, husk noget underholdning til børnene og ikke mindst jeres pas. Husk også at veksle penge hjemmefra, da det gør det en del nemmere end hvis man skal lede efter en hæve automat. Find nogle gode hoteller online og book dem. Tag også en masse snacks med på bilferien, hvis der går lang tid før jeres næste pitstop og ikke mindst så husk et godt kamera. I vil få mange muligheder for at få helt unikke feriebilleder på en bilferie.

 

Valget står altså mellem charterferie og bilferie, hvis turen går sydpå. Og begge versioner har deres fordele og ulemper. Så i den sidste ende handler det først og fremmest om jeres behov som familie, når I skal vælge det ene eller det andet.